Met een mix van vakliteratuur, websites, nieuwsbrieven en evenementen helpt Security Press u met het bereiken van nagenoeg iedereen die zich in de Benelux professioneel met veiligheid en beveiliging bezighoudt. Dit kan op beproefde wijze via advertenties en banners, maar onze voorkeur gaat uit naar een partnership, waarbij wij samen met de opdrachtgever de juiste mix en de juiste boodschap bepalen voor een maximaal resultaat tegen minimale investeringen.

De mogelijkheden zijn legio. Naast adverteren en meesturen van reclamemateriaal in BEVEILIGING, dat ruim 15.000 professionals bereikt, biedt Security Press advertentiemogelijkheden op www.beveiliging.nl en www.security-online.nl, in de bijbehorende nieuwsbrieven en in de nieuwsbrief (eZine) van Amsterdam RAI, die ruim 12.000 relaties van Safety & Security Amsterdam bereikt. Voor hetzelfde evenement vervaardigt Security Press ook iedere twee jaar de beurscatalogus, die het enige gedrukte medium en naslagwerk is, waarmee ALLE bezoekers van Safety Security Amsterdam worden bereikt.mensen

Last but not least: Security Press brengt professionals ook fysiek bijeen. In de samenwerking met de Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland (VBN) worden bijeenkomsten georganiseerd op toonaangevende locaties als academische ziekenhuizen, tophotels en militaire objecten, die bezocht worden door beveiligingsprofessionals van de meest vitale bedrijven van Nederland.

Nieuw worden dit jaar eigen evenementen rond zeer actuele thema’s, zoals de invloed van maatschappelijke veranderingen op het functioneren van de beveiliging. Deze evenementen variëren van rondetafelconferenties tot congressen en live experiences bij hi risk bedrijven.