Security Press bestaat sinds 2004 en begon met de overname van het vaktijdschrift BEVEILIGING en de website www.beveiliging.nl. De uitgeverij is onafhankelijk en borgt haar integriteit met het lidmaatschap van het Nederlands Uitgeversverbond en door Het Oplage Instituut (HOI) gecertificeerde oplagecijfers.
Het vaktijdschrift BEVEILIGING ging in 1988 van start bij uitgeverij Propublia in Purmerend en werd ruim een jaar later overgenomen door Keesing Uitgeversmaatschappij in Amsterdam. In 2001 vond een buy-out plaats van de vaktijdschriften van Keesing, waarbij deze werden overgedragen aan Prosper Business Media BV in Amsterdam, dat opgericht was door de huidige eigenaren van Security Press en een derde vennoot. Eind 2004 werden BEVEILIGING en www.beveiliging.nl verzelfstandigd in het door Maarten Post en Vincent Vreeken opgerichte Security Press BV.kantoor
Security Press werkt met een vast team, ondersteund door een netwerk van freelancers en externe dienstverleners voor drukwerk, distributie en werkzaamheden die niet tot de kerntaken behoren.

Security Press BV
Paasheuvelweg 20
Postbus 12948
1100 AX Amsterdam
t. 020-3122070
e. info@beveiliging.nl