Security Press is al ruim 30 jaar uitgever van vakinhoudelijke informatie op het gebied van professionele veiligheidszorg, zowel in print (magazines) als online (websites, nieuwsbrieven, social media en digimagazines). De uitgeverij onderscheidt zich door een journalistieke werkwijze met een onafhankelijke redactie.

TIJDSCHRIFT
BEVEILIGING is het toonaangevende magazine voor veiligheidsadviseurs en security professionals met nieuws, opinie en achtergrondartikelen. Daarnaast bevat elke editie productnieuws, een agenda met (inter)nationale vakbeurzen en congressen en een gerubriceerd marktoverzicht. De redactie besteedt iedere editie aandacht aan thema’s als videobewaking, toegangsbeheer, inbraakbeveiliging, cybersecurity, brandbeveiliging en particuliere beveiliging/particuliere alarmcentrales. Iedere editie staat een thema centraal zoals retailbeveiliging, beveiliging in het onderwijs, beveiliging in de gezondheidszorg, beveiliging van lucht- en zeehavens, transportbeveiliging of beveiliging in het openbaar vervoer. Het tijdschrift verschijnt zowel in print als online (digimagazine) voor abonnees.

WEBSITES

www.beveiliging.nl
De website www.beveiliging.nl publiceert sinds 1997 dagelijks het laatste nieuws op het gebied van professionele beveiliging, waaronder business en productnieuws en een agenda met vakbeurzen en congressen. Op de website is een selectie te vinden van artikelen uit de print en online edities van BEVEILIGING, een overzicht van alle edities en informatie over abonneren, adverteren en publiceren.

www.security-online.nl
Security-Online biedt een uitgebreid bedrijvenregister op het gebied van professionele beveiliging met uiteenlopende zoekmogelijkheden zoals zoeken op bedrijfsnaam of per categorie. Bedrijven stellen zich uitgebreid voor via hun eigen microsite.

Beide websites bieden meerdere mogelijkheden voor adverteerders/partners, zoals banners en microsites. Neem voor informatie contact op met de afdeling Verkoop: 020 – 312 20 71 of verkoop@beveiliging.nl.

NIEUWSBRIEVEN
Security professionals kunnen zich gratis abonneren op de digitale nieuwsbrieven van beveiliging.nl. Deze verschijnen iedere maandag, woensdag en vrijdag met een overzicht van het laatste veiligheidsgerelateerde nieuws.

SOCIAL MEDIA
BEVEILIGING is hier te volgen via LinkedIn.

Alle artikelen op de websites en in de nieuwsbrieven zijn eenvoudig te delen via social media.